Szkoła Podstawowa

im. por. Witolda Dzięgielewskiego

w Zaleskich

Nawigacja

Świetlica

 

Plan pracy świetlicy szkolnej w roku szkolnym 2018/2019

PONIEDZIAŁEK

Lekcja

Godziny od-do

Wykonywana czynność

Imię  i nazwisko n-la

Uwagi

 

0

7.10-7.40

Organizacja przywozu

 

Joanna Browka

30 min

1

8.00-8.45

Lekcja

Joanna Browka

45 min

2

9.10-9.40

Lekcja

Joanna Browka

45 min

3

9.50-10.35

Lekcja

Joanna Browka

45 min

4

10.45-11.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Przerwa

11.30-11.45

Dyżur na stołówce

Barbara Kardaś

15 min

5

11.45-12.30

Lekcja

Barbara Kardaś

45 min

Przerwa

12.30-12.45

Dyżur na stołówce

Joanna Browka

15 min

Odwóz I

12.35-12.50

Organizacja odwozu I

Barbara Kardaś

15 min

6

12.45-13.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

7

13.35-14.20

Lekcja

Urszula Bugaj-Momot

45 min

Odwóz II

14.20-14.35

Organizacja odwozu II

Urszula Bugaj-Momot

15 min

Odwóz III

14.20-14.35

 

 

 

WTOREK

Lekcja

Godziny od-do

Wykonywana czynność

Imię  i nazwisko n-la

Uwagi

 

0

7.10-7.40

Organizacja przywozu

 

Barbara Kardaś

30 min

1

8.00-8.45

Lekcja

Barbara Kardaś

45 min

2

8.55-9.40

Lekcja

Joanna Browka

45 min

3

9.50-10.35

Lekcja

Joanna Browka

45 min

4

10.45-11.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Przerwa

11.30-11.45

Dyżur na stołówce

Barbara Kardaś

15 min

5

11.45-12.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Przerwa

12.30-12.45

Dyżur na stołówce

Joanna Browka

15 min

Odwóz I

12.35-12.50

Organizacja odwozu I

Barbara Kardaś

15 min

6

12.45-13.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

7

13.35-14.20

Lekcja

Urszula Bugaj-Momot

Joanna Browka

45 min

Odwóz II

14.20-14.35

Organizacja odwozu II

Urszula Bugaj-Momot

15 min

Przerwa

 

14.20-14.35

 

 

 

8

14.30-15.15

Lekcja

 

45 min

 

Odwóz III

15.15-15.25

Organizacja odwozu III

Marzena Żywiecka

10 min

ŚRODA

Lekcja

Godziny od-do

Wykonywana czynność

Imię  i nazwisko n-la

Uwagi

 

0

7.10-7.40

Organizacja przywozu

 

Joanna Browka

30 min

1

8.00-8.45

Lekcja

Joanna Browka

45 min

2

8.55-9.40

Lekcja

Joanna Browka

45 min

3

9.50-10.35

Lekcja

Joanna Browka

45 min

4

10.45-11.30

Lekcja,  

Joanna Browka

45 min

Przerwa

11.30-11.45

Dyżur na stołówce

Joanna Browka

15 min

5

11.45-12.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Przerwa

12.30-12.45

Dyżur na stołówce

Urszula Bugaj-Momot

15 min

Odwóz I

12.35-12.50

Organizacja odwozu I

Barbara Kardaś

15 min

6

12.45-13.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

 

7

13.35-14.20

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Odwóz II

14.20-14.35

Organizacja odwozu II

Joanna Browka

15 min

Przerwa

 

14.20-14.35

 

 

 

8

14.30-15.15

Lekcja

 

45 min

 

Odwóz III

15.15-15.25

Organizacja odwozu III

Jurand Bownik

Barbara Zdyb

10 min

CZWARTEK

Lekcja

Godziny od-do

Wykonywana czynność

Imię  i nazwisko n-la

Uwagi

 

0

7.10-7.40

Organizacja przywozu

 

Joanna Browka

30 min

1

8.00-8.45

Lekcja

Joanna Browka

45 min

2

8.55-9.45

Lekcja

Joanna Browka

45 min

3

9.50-10.35

Lekcja

Joanna Browka

45 min

4

10.45-11.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Przerwa

11.30-11.45

Dyżur na stołówce

Joanna Browka

15 min

5

11.45-12.30

Lekcja

Barbara Kardaś

45 min

Przerwa

12.30-12.45

Dyżur na stołówce

Joanna Browka

15 min

Odwóz I

12.35-12.50

Organizacja odwozu I

Barbara Kardaś

15 min

6

12.45-13.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

7

13.35-14.20

Lekcja

Urszula Bugaj-Momot

45 min

Odwóz II

14.20-14.35

Organizacja odwozu II

Urszula Bugaj-Momot

15 min

Przerwa

 

14.20-14.35

 

 

 

8

14.30-15.15

Lekcja

 

45 min

Odwóz III

15.15-15.35

Organizacja odwozu III

 

20 min

PIĄTEK

Lekcja

Godziny od-do

Wykonywana czynność

Imię  i nazwisk o n-la

Uwagi

 

0

7.10-7.40

Organizacja przywozu

 

Urszula Bugaj - Momot

30 min

1

8.00-8.45

Lekcja

Joanna Browka

45 min

2

8.55-9.40

Lekcja

Joanna Browka

45 min

3

9.50-10.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

4

10.35-11.30

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Przerwa

11.30-11.45

Dyżur na stołówce

Barbara Kardaś

15 min

5

11.45-12.30

Lekcja

Barbara Kardaś

Joanna Browka

45 min

Przerwa

12.30-12.45

Dyżur na stołówce

Joanna Browka

15 min

Odwóz I

12.35-12.50

Organizacja odwozu I

Urszula Bugaj-Momot

15 min

6

12.45-13.30

Lekcja

Joanna Browka

Barbara Kardaś

45 min

7

13.35-14.20

Lekcja

Joanna Browka

45 min

Odwóz II

14.20-14.35

Organizacja odwozu II

Joanna Browka

15 min

Przerwa

 

14.20-14.35

 

 

 

 

Odwóz III

15.20-15.30

Organizacja odwozu III

 

20 min